Friday 22 February 2008

Uganda cast 5

Dnes sme sa vybrali do Jinji mestkou dopravou , nakolko sme isli iba dvaja tak aby nas to vyslo lacno. Bol to fakt dobry zazitok. V minivane max pre 15 ludi nas sedelo 24 a niektori trcali aj von oknom. Nasa doprava na to fakt nema. Videli sme aj naviazaneho ziveho kohuta na streche auta. Asi za 3 tyzdne uz odchadzame , no vobec sa nam nechce. Inak sa nic take nove nedeje stale kajakujeme , akurat ze Nine presla 100-nozka po tricku ,ktore si potom obliekla a vyhadzala sa jej cela ruka a chrbat. Ale nebojte neni to nic vazne len ju to trosku svrbi.

Dava si kazdy den fenistil a je to v poho. Deti , ktore nam pri vlne podavaju lano aby sme do vlny vosli su coraz odprnejisie a chcu viac a viac penazi , ale my si z nich robime srandu. Inak cernoch sa povie musaga ... Tak ich tak stale prezyvame. Zajtra mame volejbalovy turnaj vo vode tak bude velka party .Drzte nam palce hadam niecoo vyhrame.


Majte sa doma pekne.
Peto a Nina

1 comment:

Zoid said...

Caw Cony, jak bylo zbytek pobytu?? Hele prosimte jestli mas nejaky moje pekny fotky myslis ze bys je mohl zkusit poslat?
email liskahon@seznam.cz
Diky moc Zoid