Tuesday 24 April 2007

Trip report from canada part 1

Nazdar tak konecne sa ozyvame z Kanady uz sme tu pomaly tyzden a je tu fajn.Zacali sme nestastnym priletom pretoze nam nedosli padla.Na dalsi den sme sli na sutaz level 6 cup kde bola celovetova konkurencia a sutazilo sa vo valci nieco podobne tym europskym.Mne a aj Nine sa celkom darilo ja som skoncil na 1.mieste a zobral som si so sebou 250$ a Nina skoncila v finale na 5.mieste co bol pri tak velkej konkurencii tiez dost velky uspech.
Dalsi den sme chceli zacat trenovat na MS avsak vody je tu malo a tak funguje len vlna ''waikiki'' co nie je nic moc(asi tak na jeden trik a urcite nie na MS).Vecer sme sme nasli este jednu vlnu ktora bola tajna a normalne nefunguje za tych stavov ale teraz nahodou bola perfektna skoda len ze na dalsi den tam uz nebola. No co uz aspon sme si zajazdili a nikto nas tam neotravoval. Dnes sme boli na waikiki ale bolo tam nenormalne vela ludi a vlna stoji za hov... takze asi po hodke sme ju opustili a sli spat domov.
Takze cakajte na dalsie novinky dole bude par fotiek.


English version:
Hi finali we cn make a update.We are here a week now and we was competing on the level 6 cup.I was on the 1. and Nina on the second place.Cool!!! Now we are at the buseater place and here is no water.Just a waikiki wave witch isnt so good just for maybe one move or sometimes for nothing and with the other poeple in the eddy it sucks.Yesterday we found a wave unter the dam it was perfet but now it is not working again. See the pictures bellow.
I dont know what to say more because it is nothing happend.
Stay tuned for next update.
Peter & Nina


Nina california roll




Me at the california roll














this is a house where we are staying


2 comments:

Mirec said...

Cafkooo =) no paraaada.. gratulujem vam.. ste super.. :)) a drzim palce nech si najdete aj daku tu vlnku na trenovanie kde sa pripravite na prve miesta aj na dalsie preteky... =D
majte sa perfektne.. fandime vam tu seci.. :)

Pavel Faustus said...

Cobra clan forever the best of world